PJ's opinion. My side of the story, my 15 minutes of fame.

05 oktober 2005

Marcske

Marc Verwilghen is voorlopig nog steeds Minister van Economie, Energie, Buitenlandse Handel en Wetenschapsbeleid. Een hele boterham, zeg maar een stokbrood. Toch voelt Verwilghen zich niet goed met zijn ministerzitje. De witte ridder wil maar al te graag naar een 'uitbolfunctie' en commissaris voor de mensenrechten leek hem wel wat. Naar eigen zeggen was dit "een job die hij echt graag wou doen"...

En daar wringt het schoentje. Marcske wil weg uit de regering, maar pas als hij een waardige nieuwe job heeft gevonden. Hilarisch, je gaat wekenlang op campagne, je werkt je op binnen de Belgische politiek en na 53 jaar... "bwa k'wil het niet meer".

Maar het mocht dus niet zijn. Onderstaande tekst stond dus ook op zijn website.
---
De Minister vindt het jammer dat een aantal Belgen bij zijn kandidatuurstelling uitblonken door een gebrek aan hoffelijkheid en solidariteit. Het is spijtig, voegt de Minister er nog aan toe, dat Belgiƫ hier alweer een kans laat liggen om een internationale functie in de wacht te slepen.

De Minister laat weten dat hij met volle overgave zijn regeringswerk zal voortzetten.
---

Beste Marc, ga op brugpensioen voor je collega's het afschaffen. Na die schamele 33 stemmen bij de raad voor Europa zal je moraal wel gezakt zijn en kan ik me niet inbeelden dat je je nu WEL kan toeleggen op je portefeuille. Ministerportefeuille welteverstaan. Die andere zal wel geen probleem vormen zeker?

1 Comments:

Blogger Tine said...

ik heb marcske van fc de kampioenen gisteren gezien in het station in Antwerpen :o

woensdag, oktober 05, 2005 9:42:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home