PJ's opinion. My side of the story, my 15 minutes of fame.

16 maart 2006

Welkom in Smurfenland

De woordspeling van de dag kwam vandaag uit het laatavondnieuws van VTM:
"Heel wat slachtoffers hebben nu nog last van concentratiestoornissen en geheugenverlies.
Of ze in beroep gaan, weten ze niet."

Maar genoeg geheugenstoornissen. Verder in deze prachtige woensdag, heeft een Antwerpse vrederechter gezegd dat 21 euro teveel is voor een parkeerboete. Vroeger was het maar de helft en dit is 'straatjesmelkerij'. De verantwoordelijke Antwerpse schepen zegt dat dit niets uitmaakt. "Het is de bedoeling dat mensen 60 eurocent betalen om een uur te mogen parkeren, de boete moet lang parkeren tegengaan."
---

Het is leuk dat de Antwerpse rechter dit aanklaagt, maar ik zou eigenlijk graag 20 euro betalen voor een parkeerboete. Aarschot heeft al een tijdje de rode smurfen rondlopen en die rekenen 50 euro aan. Bovendien werkt de proton maar de helft van de tijd (als er al proton inzit) waardoor je verplicht bent om kleingeld op zak te hebben (geen briefjes). Als je dan toch kleingeld hebt, zorg dan meteen dat het gepast is, 5 cent neemt het ding niet aan, en wisselgeld mag je ook op je buik schrijven.

Ironisch genoeg mogen de rode smurfen enkel mensen zonder ticket beboeten. Foutparkeerders moeten wachten op een traditionele blauwe smurf.

2 Comments:

Blogger Bad, mean & ugly said...

Is verhuizen een optie?

donderdag, maart 16, 2006 10:18:00 a.m.

 
Blogger Tine said...

ja al die smurfen verhuizen, dat is misschien nog wel een idee

donderdag, maart 16, 2006 11:05:00 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home