PJ's opinion. My side of the story, my 15 minutes of fame.

22 mei 2006

Pre-midlifecrisis

Iemand uit mijn oude klas is twee weken geleden vader geworden. Een andere schoolvriend heeft "maandag wordt de kleine spruit geboren" in zijn msn-nickname staan. Een andere vriendin uit de middelbare school stapt deze zomer in het huwelijksbootje. Mijn beste vriend is ondertussen al meer dan een jaar zelfstandig aan het werk. Eigenlijk is de meerderheid van mijn vrienden al meer dan een jaar aan het werk...

Ik ben 21 en voel me stilaan oud worden :-)

Gelukkig staat er dinsdag weer een good oldfashion schoolreisje voor de deur. Op 34 uur tijd bezoeken we Bonn en Keulen. Naast het oplossen van een politiek vraagstuk over Bonn als ex-hoofdstad (wat overigens ruikt naar communautaire onrust), ben ik ook van plan om er de lokale Mediamarkt te bezoeken. In Duitsland is doorgaans alles op stroom goedkoper dan in dit belgenlandje.
Misschien wordt het daarna ook eens tijd voor mijn iPod-verslagje, ik heb het ding nu al een week of drie en hierna zal ik ook de batterij grondig kunnen beoordelen.

Dus... als er morgen geen geweldige blog-topic in me opkomt, dan zie ik u graag halverwege de week terug.
Wens mij alvast een Bonn voyage and euh... don't mention the war.

3 Comments:

Blogger Splitscreen Sleeper said...

Herkenbaar ja, zo'n quarterlifecrisis...maar laat het u niet aan uw hart komen. Die mensen die nu al helemaal gesettled zijn worden ook veel sneller "ouwe zakken"...Laat ons nog maar wat genieten van het studentenleven, en de bijbehorende reisjes.
Have fun!

maandag, mei 22, 2006 9:54:00 a.m.

 
Blogger Tine said...

Bonn voyage!! ;) btw; die vroegtijdige midlife crisis is nergens voor nodig!! ik heb toch ook nog geen kinderen en/of trouwplannen? :p en daarbij, zoals scs al zei: de mensen die nu al gesettled zijn worden inderdaad ook veel sneller oud - hoe ouder je bent als je kinderen krijgt des te langer ze je jong houden ;) niet getreurd dus, zolang je maar geen kinderporno gaat downloaden en bij ketnet gaat werken zit het wel snor:) x

maandag, mei 22, 2006 5:39:00 p.m.

 
Blogger Cherry Blossom Girl said...

Ok, ik wens je 'n Bonn voyaaaage! enne, ik zie je morgen hè :-).

dinsdag, mei 23, 2006 11:46:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home