PJ's opinion. My side of the story, my 15 minutes of fame.

20 september 2006

Clubreport 2: St.Trop

Anno 2006 is St.Trop de beste club van Lloret. Je betaalt er 'normaal' €12, maar met een uitnodiging van de propper (of een kaartje van vorig jaar) zakt dit tot €6.
Daarvoor krijg je een clubcard en een gratis drankje. De volgende keren betaal je maar €2.5 en krijg je nog altijd een drankbonnetje.
Meer over drank? In de club kost bijna alles €2.5 (je gratis drankje = inkomgeld). Wie niet op hotel zit zorgt maar beter voor een bob want dingen zoals bacardi cola (not for me) of Malibu orange (definetly for me) gaan vlotjes naar binnen.

Sfeer: Fiësta Belgica. Met als enige verschil dat de muziek minder hard is (no hardhouse/retro house) en ook minder luid, wat gesprekken een pak eenvoudiger maakt. Wie er elke dag komt (yes we did) beseft snel dat de dj een beperkte platenkast heeft. Laatste nummers zijn altijd 'one more time' en 'With or without you'. Wie regelmatig in Reflex uitgaat zal zich er helemaal thuisvoelen.

Drank: Betaalbaar en drinkbaar. Geen Belgische bieren maar voldoende alternatieven

Acommodatie: ground level, 1st floor (balkon rond de dansvloer) en een groot dakterras voor de rokers. U leest het goed: no smoking in the club. Uw kleren stinken achteraf hoogstens naar uw eigen zweet.

Opmerkelijk: no smoking
Nog opmerkelijker: Bij elk toiletbezoek kom je een Belg tegen.

Deze club krijgt een 10/10, non-smoking, betaalbaar, geen arrogante portiers, dakterras en dansbare muziek. Probeer in eigen land eens zoiets te vinden...

2 Comments:

Anonymous ons lien said...

pj, nu ben ik zelf genoeg in St Trop geweest om te weten dat het non-smoking niet waar is... als er dan misschien toch een teken zou hangen dat er niet mag gerookt worden heb ik dit toch niet gezien, ook hebben garçons of proppers of security er nooit iets van gezegt als we er met een sigaret stonden, en ik heb er zelfs van de afruimer nog gekrege dusja... da zal wel ni kloppen denk ik

dinsdag, april 17, 2007 3:22:00 p.m.

 
Blogger PJ said...

Bij ons wel hoor. Misschien omdat het al buiten't seizoen was.

Ze zeiden er idd zelden iets van, maar er was wel een rookverbod want iedereen op het dakterras stond te dampen.

dinsdag, april 17, 2007 7:28:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home