PJ's opinion. My side of the story, my 15 minutes of fame.

12 oktober 2007

Gastblog: Handblazen

Of Goedele Liekens voor de foto met een zweepje wil poseren? “Da’s zeker, ons moeder snapt toch niet wat dat is.” Even terzijde: had Goedele geweigerd, dan had ikzelf haar wellicht flink billenkoek gegeven met het leren ding. Niet omdat Goedele zo’n heet wicht is, maar omdat De Standaard Uitgeverij ons twee uur lang op een persconferentie liet wachten die er nota bene nooit kwam: “Want er moeten nog een aantal BV’s arriveren.” Waarvoor dank! Alleen Murielle Scherre, die we vanaf nu nooit meer beschuldigen van een nonchalante levensstijl, en Luk Alloo hadden de decency om op tijd te arriveren. Maar bon: Goedele Liekens dus. Ze heeft een nieuw boek geschreven: ‘Ons Seksboek’. Vanaf heden pronkt dus een mooie trilogie in mijn boekenkast: ‘Het Vaginaboek’, ‘Haar Penisboek’ en ‘Ons Seksboek’. Respectievelijk in plastic (!) roze, blauwe en rode kaft. De nieuwste aanwinst is vooral een samenraapsel van de eerste twee, zoals verwacht, en staat boordevol (on)nuttige tips. Ik ben Goedele wel eeuwig dankbaar om in ‘Haar Penisboek’ een antwoord te geven op volgende vraag: ‘Waarom moesten jongetjes tijdens het medisch onderzoek op hun hand blazen, terwijl de dokter you know what in het oog houdt?

Weet u het?

A female guestwriterLabels: ,

5 Comments:

Anonymous Wouter said...

Ben eigenlijk wel benieuwd naar het antwoord op die vraag..

zaterdag, oktober 13, 2007 10:41:00 p.m.

 
Anonymous David said...

checken op spataders :D

maandag, oktober 15, 2007 11:20:00 a.m.

 
Anonymous Wouter said...

dáár :|

maandag, oktober 15, 2007 8:51:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Idd, om te checken op spataders... dáár. Wordt op jonge leeftijd al nagekeken, omdat tekenen van spataders, dáár, vaak voor ernstige vruchtbaarheidsproblemen zorgen in de toekomst.

dinsdag, oktober 16, 2007 11:38:00 a.m.

 
Blogger Bad, Mean & Ugly said...

Jongetjes die op hun hand blazen ('t eigenlijk maar een afleidingsmanoever) verhogen heel even de druk in de aders en de 'beweegt' de penis even naar boven. Als het niet beweegt dan scheelt er iets aan de doorbloeding van de zwellichaampjes en dan zal een erectie krijgen een probleempje worden later...dus allemaal eens oefenen?

woensdag, oktober 24, 2007 8:42:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home