PJ's opinion. My side of the story, my 15 minutes of fame.

28 december 2007

Basisuitspraken van een telefoonverkoper

"Ik haal u even een vergelijkbaar model."
(van tweehonderd euro meer)

"Met meer megapixels gaat u toch mooiere foto's trekken hoor."
(Ja... maar het blijft een gsm. De foto's die ik met mijn 2MP lens trek zijn leuk, maar verwacht niet om met een mobieltje uw camera te vervangen.)

"Deze glijdt veel vlotter openen en zo gaat ge misschien per ongeluk wat toetsen indrukken."
(Het is een toonzaalmodel, die dingen zijn al even hard bepoteld geweest als Paris Hilton en gaan bijgevolg al even gemakkelijk open en dicht.)

"Van deze gaat 40 euro af!"
(Maar hij kost nog steeds 160 euro meer en heeft enkel een groter schermpje)

"Deze heeft Bluetooth, perfect om in de wagen handenvrij te bellen."
(Dat Bluetooth oortje kost u wel veertig euro extra.)

"Jazeker, deze kan ook mp3's afspelen, maar er zit wel geen kabel voor de pc bij. We kunnen u wel een Bluetooth-stickske meegeven voor 29 euro."

Dat laatste was eigenlijk nog de grootste zever van de dag. Een gsm die kan foto's nemen en muziek afspelen, maar geen kabeltje heeft om even wat bestanden met de pc uit te wisselen... Zo'n stick kan je trouwens al voor tien euro vinden.

Uiteindelijk beslist en afgerekend, waarna de vriendelijke verkoopster het toestel ready to go maakte. Voorzichtig opende ze de doos... Zat daar toch wel een usb-kabel in zeker!

Enfin, you get the point. Er is maar één telefoonverkoper die bij mij op sympathie kan rekenen, en dat is puur omdat hij kan zingen.
En omdat we toch aan't YouTuben zijn: bij The Simpsons hebben ze een parodie gemaakt op Noah takes a picture of himself:

Labels: