PJ's opinion. My side of the story, my 15 minutes of fame.

13 februari 2009

Fuck valentijn

Het is nog maar dertien februari en ik ben valentijn al kotsbeu. Niet omdat ik single ben, maar wel omdat ik word overspoeld met onnodige, storende overdreven, nutteloze berichten over hoe ik deze dag van de liefde MOET vieren. En bij voorkeur er een schandalige smak geld aan uitgeef om whoeversheis gelukkig te maken.

Het ergste is dat de meeste van mijn vrienden er nog regelrecht intrappen. Saunaatjes, etentjes en in één geval zelfs een weekendje Parijs... om te zeggen dat je elkaar graag ziet?

Foert, mijn volgend lief krijgt niets meer dan 'ne gelukkige valentijn' en misschien, om geen ruzie te krijgen, iets leuks dat mij een minimum aan inspanning kost. 'Want liefde valt niet uit te drukken in geld.'

Oké die laatste klinkt wat goedkoop, maar mijn punt blijft dat valentijn een van de meest overbodige 'evenementen' ter wereld is. Als je speciaal die dag nodig hebt om te zeggen dat je iemand graag ziet, dan zit je met een relatieprobleem.

Hou ik dan niet van romantiek? Natuurlijk wel! Ik ben de eerste voor verrassingsetentjes, lieve dingetjes en spontaan de flauwe romanticus uit te hangen. Maar liever op 364 andere dagen dan net die dag dat we het moeten doen omdat de winkels hartjes ophangen. Geef uw vriendin op eender welke andere dag zonder reden een onnozel kadootje, ga er eens mee eten of zeg ze gewoon eens dat je ze graag ziet. De kans is groot dat het uw relatie meer goed doet dan zoals iedereen in een volgeboekt restaurant jezelf verplicht verliefd te gedragen.

Ps: Voor degenen die zich dit weekend wèl uitsloven, volgende maand is het Steak & Blowjob day.

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Stef said...

"iets leuks dat mij een minimum aan inspanning kost"

Seks waarbij zij het werk moet doen? :-)

zondag, februari 15, 2009 3:09:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home